7 Aralık 2010 Salı

Erotik Masaj


Lavanta kokusu bana hep masajı hatırlatır. Senin bana yaptığın güzel erotik masajı. Yollarda araba camlarına sıkıştırdıkları masaj salonu kartvizitlerini görünce de senin masajın aklıma gelir ve senin gibi masaj yapabilecek kadınların olup olmadığını merak ederim. Şimdi gözlerimi kapatıp hayal ediyorum:
Ofisinde her zamanki güler yüzünle beni karşılıyorsun. Herkesi gönderdikten sonra benim için ofiste kalman erkeklik gururumu çok okşayan birşey. Hal hatır sorarken bitki çayımı uzatıyorsun. Sanırım bitki çaylarında da beni rahatlatan birşeyler var. Günlerdir verdiğin masaj sözünü tutmak için ayağı kalkmamı söylüyorsun.Sana karşı itaatkar oldugumu biliyorsun. Yaşın mı büyük yoksa baskın karakter misin sebebini tam kestiremesem de. Soyuyorsun beni. Sadece çamaşırım kalıyor. Uzanıyorum kanepeye. Lavanya yağını alıp sırtıma döküyorsun. İşte beklediğim an. Bu koku beni hem çok rahattırken hem de afrodizyak etkisi yapıyor. Küçük ellerin yağı sırtıma yayıyor. Parmakların hiç acıtmadan tüm sırtıma dokunuyor. Her dokunuş içimde bir damla hormon salgılatıyor. Sanki sadece kaslarımdaki sertlesmis yerleri degil ruhumdaki sertlikleri bulup ovup yumusatıyorsun.
Bacaklarıma geçiyorsun, içimdeki tüm negatiflikleri baldırlarımdan başlayarak aşağıya ayaklarıma çekip, oradan dışarı atıyorsun. Bana sormadan çamaşırımı da çıkartıyorsun. Sana itiraz edecek halde değilim. Lavantayı kalçalarıma dökerken hem utanıyorum hem de kalçalarıma dokunduğunda alacağım hazzı merak ediyorum. Merakım yerini büyük bir mutluluğa dönüştürüyor. Beni çevirdiğinde içimde damlayan hormonlardan kocaman olmuş şeyimi görüp tahrik olman ve geçen masajda olduğu gibi sadece ellerinle rahatlatmaman için isteğimi içinden tekrarlıyorum...

2 yorum: