4 Haziran 2011 Cumartesi

Sinemada sevişme


Çok körpesin. Gelirken aklımda soru işaretleri var. Yaptığım büyük ihtimal yanlış. Sınırlarını bilmiyorum üstelik.
Pazar sabahı büyük AVM'lerden birinin sinema salonlarının olduğu bölümde bekliyorum. İşte geliyorsun. Boyun kısa, 1.55 yoksun sanırım. Saçların kısa, radikal bir kesim, sanırım ruhunu yansıtıyor. Üstünde istediğim gibi bir gömlek, altında ise mini bir etek. Gözlerindeki kalemi sevdim. Hafif makyajın seni büyük göstermeye yetmemiş ama.
Film çok boktan bir korku filmi. Önemi de yok zaten. Salonda kimse yok. En arka sıraya sinema makinistininde bizi göremeyeceği bir tarafa geçiyoruz. Etraf kararır kararmaz en sevdiğin çikolatayı açıyorum.Ağzına uzatıyorum elimden almaya çalışıyorsun ama "ıı ıhh" diyorum, "ben yedireceğim". Azar azar ısırtıyorum sana. Hiç çekinmiyorsun. Şaşırıyorum. Hala bir yabancı sayılırım. Ağzında yemekte olduğun çikolatayı bana verip veremeyceğini soruyorum. Aslında çok sormayı sevmem ama seni ürkütmekte istemiyorum.Kafanla işareti veriyorsun. Yavaşça sokuluyorum ve çikolatadan önce dudaklarının tadına bakıyorum. Sonra dilim ağzını aralıyorum ve dilindeki çikolata parçaçıklarının tadı bana ulaşmaya başlıyor. Waaaw yaşına göre mükemmel öpüşüyorsun. Kalbim gereğinden fazla hızlı atıyor.
Küçük bedeninde gerçekten dikkat çeken gögüslerinin ne kadar sert ve diri olduklarını bir an önce anlamak için düğmelerini açıyor ve sütyenini aşağı çekiyorum. Hayatımda ağzıma aldığım en güzel göğüsler bunlar olmalı. Dolgun, sert ve büyük uçlu. Onları dilimle parçalarken ellerim ağzını biraz sonra yapacağım şey için hazırlıyor.
İçeri bir ara salon görevlisi girip çıkıyor. Ne yaptığımızın gayet farkında. Ama sen hiç mi hiç ürkmüyorsun. Sınırları zorlayabileceğimi farkediyorum.
Kulağına eğilip önümde diz çökmeni söylüyorum. İtaatkar bakışlarla yerdeki yerini alıyorsun. Kemerimi çözüp, eline veriyorum. Sonra da ağzına. Yaşındaki kızlar oral seks deyince herhalde ağza bir ileri bir geri sokmak zannederken sen, dilini bir profesyonel gibi başında dolandırıyorsun, yanlarında gezdiriyorsun, ellerinle başını tutarken taşaklarıma iniyor, oradan daha aşağılara dil darbeleri vuruyorsun.
Waaaw, aynı heyecanı yazarken bir kez daha yaşıyorum. Bu kadar yeter... Bir 18'likle hayatımın en heyecanlı sevişmelerinden birini üstelik bir sinema salonunda yaşayacağımı tahmin edemezdim.

15 yorum:

  1. haci nerelerde bulunur bu 18 likler:D

    YanıtlaSil
  2. Şanslısın..18den aşağı olabilir mi?

    YanıtlaSil
  3. Denk geldi :) ama 18'den daha küçükle sohbet bile etmem.

    YanıtlaSil
  4. genç yaştaki kızın bütün gençlik enerjisini sexe harcamış olduğu mutluluğu yaşamışşın ne mutlu sana:)

    YanıtlaSil
  5. bir 17 olarak, bu yaş faşizmini eleştiriyorum.

    YanıtlaSil
  6. @A:Suçlulukla mutluluk arasında gidip gelmece... Sana acaba bu yazıları okutmalı mıydım? @17: suçluluğu ağır bastırıyorsun. Eğer kaldır yazarsan bu yazıyı kaldıracağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu yazıyı okuduğumda, ve o yorumu yaptığımda 17'lik idim. birkaç yıl sonra gezinirken yine bloguna denk geldim, yorumumu hatırladım, cevabına bir bakayım dedim. neyse, zamanında demek istediğim şuydu: arzu dediğimiz şey, yaşla hiç ilgili değil. kimi insanlar sahiden arzu'ya göre yaşıyor, teninin istediğiyle, istediği zaman, istediği gibi sevişiyor. tenini dinleyip ona göre yaşayan -ve pek tabii karşısındaki kişinin tenini/ arzusunu da dinleyen bir 17'lik olarak- 18 yaşındakilerin iyi oral seks yapamadığı genellemesine kızıp, böyle bir yorum yapmıştım. amacım suçluluğunu arttırmak vs. değildi. kıssadan hisse: arzu/aşk meselelerinde, yaş hiçbir şeydir; kadınlığını erken yaşta keşfeden kadınlar da pek tabii bulunmaktadır. :)

      Sil
    2. Saygı duyuyorum sana 18. Şu kıssadan hisse çıkarımına şöyle bir ek yapayım: arzu/aşk meselelerinde, sadece yaş değil güzellik de hiçbirşeymiş. İyi sevişmek kafada bitiyormuş.

      Sil
    3. elbet öyle. işin içine aşk/arzu/çekim/elektrik -ya da adına ne dersen de- girdiği vakit, o ana kadar bildiklerin, öğrendiklerin, gördüklerin, beğendiklerin veya beğenmediklerin, etrafındakiler, söylenenler ve işte toplum baskısı vs. uçup gidiyor. ki dilerim herkes hayatında en az bir defa yaşar bunu.

      Sil
  7. Bence bana okutmamalıydın:))

    YanıtlaSil
  8. Delice sevişmek istediğim tipte bir kızla sevişmişsin.

    YanıtlaSil
  9. Bence bu kızı daha sonra eve atıp bir güzel sikmen gerekirdi.Madem blowjob konusunda bu kadar iyi, bi' de ev performansını görmekte yarar var. Anlatımı kısa kesmişsin, merak ettim sinemada içine girdin mi kızın?

    YanıtlaSil
  10. Bazen böyle yarıda bıraknmak da fayda var Pinzette. Ama sorunun cevabı evet :)

    YanıtlaSil
  11. Peki bir seferlik bir şey miydi bu kız senin için yoksa dediğim gibi ev performansına da bakma şansın veya bu yönde bir isteğin oldu mu?

    PS: Anladığım kadarıyla haftasonu milletin uyuduğu saatteki seanslardan birine girmişsiniz, salonda sizden başka hiç kimse yok ve rahat rahat görmüşsünüz işinizi. Salon görevlisi bi' daha rahatsız etti mi peki? Sonuçta adam çözmüş ne yaptığınızı :p

    YanıtlaSil
  12. Ne kadar detaycısın :) Ev performasına bakmadım, 2 sinema seansı.

    YanıtlaSil