5 Ekim 2011 Çarşamba

Bakire kız

Kimisine göre sevişmek girip çıkmaktan ibarettir. Oysa girip çıkmadan sevişmek sanattır. Saygı duymak gerekir bakaretini vermeye hazır olmayan ya da o önemli anı müstakbel kocasına saklamaya kararlı kızlara. Hatta sınırları çizerek sevişmenin ayrı bir mazoşist keyfi var. Sınır bir kez çizildikten sonra partnerin yalvarsa bile aşmayacaksın. Yalvartmak: sanırım o da sadistliğie giriyor. Bu bastırılmış sevişme sırasında ortaya çıkan duyguları daha iyi anlayabilmek için Freud okumaya bile karar verdim. Hadi yalvar içine girmem için yalvar. Dakikalarca şeyimi yalaman, benim seni yalamam, tüm vücüdüna dokunmam, hafif hafif parmaklamam, uzun uzun sürtünmemiz sana yetmedi. yalvar. Ama sınırı sen çizdin. Sana tek bir önerim var, içine gireceğim ama önüne değil arkana. Merak etme zaten hazırsın buna, alacağın haz duyacağın acı yanında kıyaslanamayacak kadar fazla olacak... Bak kimse pişman değil. Ve bakire, seninle sevişmek unutulmaz!

7 yorum:

  1. Arkadan veren bakireler! Üzerlerine tez yazmak lazım.

    YanıtlaSil
  2. sınır meselesi yüzünden hoşuma gitti yazın...bir adam vardı bir zamanlar seviştiğimiz, bakire değildim ama orası başkasının deyip arka kapıya yönelmişti kendince bir vicdan rahatlığıyla, karşılıklı hoşumuza da gidiyordu doğrusu...ancak bir süre sonra, yetmiyor dedi, dahasını istedi, kendin çizdin sınırı dedim, ısrar etti, itiraz ettim, sınıra gerek yoktu dedim, düşünemedim dedi...sonra elimizdekinden de olduk :-)

    YanıtlaSil
  3. Herşeye rağmen erkeğin vicdanlısı güzel sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne kadar güzel bir söz bu böyle. :)

      Sil
  4. Mazoşistçe bir yanı olabileceğine katılıyorum ama yalvartan açısından hiç de sadistçe değil. Çünkü bakireliğini vermeye hazır olmayan kız o an her şeyden vazgeçecek kadar istekli değil. Dolayısıyla o kız o an bakireliğini kaybetme korkusu yaşıyor. Ama bakireliği alamayan erkek de acı çekerek mazoşistçe kıvranıyor olabilir. Ve bunlar inan bana çok itici gelen şeyler. Benim idealimdeki kız profili kızlıktan kadınlığa geçiş sürecini memleket meselesine dönüştürmeden sıradan bir olaymış gibi yaşaması ve karşı tarafa yansıtmasıdır.

    YanıtlaSil
  5. Erkek adam, ben idealimdeki kızlardan değil, tanımadığım, farklı kızlardan hoşlanıyorum

    YanıtlaSil
  6. sevişmesini bilmeyen bakire olmayan biriyle ilişki yaşayacağıma, sevişmeyi bilen bakire biriyle deli gibi sevişirim daha iyi. cinsellik benim için vajinaya girmekten ibaret değil. kadının kokusu.. onun o teri... hızlanan kalp atışı. dudakları dili kulakları memeleri... kalçaları.. pürüzsüz vücudu... boynu... sırtı... bunlar sadece benim ilgileneceğim yerler... bir de kadının inlemesi... ah o sesler... :)
    ve en önemli nokta... oral seks.. çoğu bakire buna müsade etmedi benim hayatımda.. edenler de zevk alamadı pek.. genelde donlarını çıkartmıyorlar öyle daha iyi olası bir kaza engellenmiş oluyor... ıslak vıcık vıcık vir oral seks yaşamayı tercih ederim sevişmeyi bilmeyen biriyle bir şeyler yaşamaktansa...
    hatta bu bile arada bir lazım. normal sekse göre daha azefero sarfediyorsun sonuçta :D

    YanıtlaSil