6 Kasım 2011 Pazar

Araçta Sevişme Kılavuzu

Araçta sevişme, mekanı olmayanlar için bir ihtiyaç olduğu gibi kimileri için de mükemmel bir fantazidir. Peki araçta nasıl sevişilir?

1 numara ön koltuğu yatırarak kullanmak için idealdir. 2 numara en rahat pozisyondur ama etrafı gözlemlemek imkansızdır. 69'dan vazgeçmem diyenler için çözüm 3 numaradır. 4 numarada bayan gözetlemeyi üslenmiştir, erkek işin keyfini sürer. 5 numarayı ön koltukta da rahatlıkla yapabilirsiniz ama araç sürerken tehlikeli olabilir, çevre bağımsız güvenle yapılabilir. 1'in devamında 6'yı da denemek isteyebilirsiniz. 7 çok risklidir, çevrenizde sizi görebilecek kimse olmadığından emin olun. 8 zorlama bir sakso pozisyonudur. Araç ergonomisine en uygun şevişme şekli 9 dur. 10 ve 11 arka koltuğun en keyifli ve sert pozisyonlarıdır. Kadınlar en çok bunları sever, tabi çok kormuyorlarsa. Numarasını görmediğiniz 12'dir ve 1,6 ile birlikte güzel bir üçlemedir ve kadın orgazmı garantidir.

Evet araçta sevişmek için artık hazırsınız ama siz siz olun arada bir kafanızı kaldırın etrafı kolaçan edin :)

4 yorum:

  1. en önemlisi yer sıkıntısı :(

    YanıtlaSil
  2. Aslında burada birbirimize mekan önerisi yapabiliriz, o kadar da çok ziyaretçi yok nasıl olsa, ele ayağa düşmez mekanlar.
    Ben ilkini önereyim: Dragos tepesinde özellikle akşamları çok sessiz sedasız çevreye hakim sokak başları bulabilirsiniz. :)

    YanıtlaSil
  3. 1 - 2 - 11 - 12 numaral ıresimler harika.
    gzelsevişentürk... haklısın. 1 yılönce bu yorumunu okumuştum aradan bir yıl geçmiş blogunu tekrar görüorum ve hala ziyaretçin az.

    YanıtlaSil
  4. Adsız sağol guzel yorumların için. Renkli bir adamsın. Haklısın bu arada ziyaretçim az, zaten seks günlüğüm bu benim, sadece başkalarına da açık.

    YanıtlaSil